aniananieva

Учители, Интернет, обучение, философия на английски, гражданско образование, европейски проекти.

My Photo
Name:
Location: Sofia, Bulgaria

An English and Philosophy teacher, floating IT for the first time in her 30s; in love with anything new and challenging. :-)

2 Nov 2006

ХОТ ПОТ СЕРТИФИКАТИ!



Първите ХотПот сертификати!

За информация на всички обучени прекрасни момичета (и Георги от 18 СОУ, разбира се!)

:-)

вчера бяха получени сертификатите на първите 36 БГ учители, обучени да работят с програмата Хот Патейтоус - основно преподаватели по философия от столицата. Нека са на хаир и да повлекат крак към истинска промяна в учебниците и помагалата, с които учат нашите деца български...


Толкова талантливи, даже гениални идеи се раждат в българските класни стаи от българските учители и ученици, а учебниците ни - последна грижа, пълна скръб - и отличните ученици ги ненавиждат!


Хот Пот е програма, с която хиляди прекрасни идеи на хиляди отлични учители могат да видят бял свят и да станат достояние на тези, на които по право принадлежат - хората и децата български. Защото всички ние носим таланта си от тоз народ захранени!


... Сега прозаично по техническия проблем -

наложи се да взема сертификатите на всички у мен.

Но това е и хубав повод да се видим с който може!

:-)

Утре, 3 ноември ще поседя колкото издържа на това специално време дето ни се отвори от 12:00 часа пред Народната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий", а после съм в 138 училище - на гърба на 1-во РПУ на МВР.

Който не може - да се свързва по телефоните или по е-мейл.

Labels:

Creative Commons License
This work is licenced under a Creative Commons Licence.